myslíme na príroduHláskanie s Lipánkom
Lipanek.cz

logo Facebooklogo Instagramlogo Youtube

cssk
na všetky Varíme spolu

Mrkvové koláčiky plnené Tradičným Lipánkom bez laktózy

Mrkvové koláčiky plnené Tradičným Lipánkom bez laktózy

Ingrediencie

  • 100 g Juhočeského masla
  • 200 g mrkvy
  • 200 g špaldovej múky
  • 1 balenie Lipánka tradičného bez laktózy
  • práškový cukor

Postup

Mäkké Juhočeské maslo zmiešame s jemne nastrúhanou mrkvou a špaldovou múkou. Vypracujeme hladké cesto, ktoré vyvaľkáme na tenší plát, z ktorého vykrajujeme kolieska. Do koliesok dáme malú lyžičku Lipánka tradičného bez laktózy a preklopíme. Vidličkou stlačíme okraje, aby zmes nevytekala. Pečieme 12–15 minút pri 180 °C. Hotové koláčiky posypeme práškovým cukrom a môžeme podávať.

cssk
myslíme na príroduHláskanie s Lipánkom